Termeni si Conditii de Utilizare

Bine ati venit pe website-ul https://security-audit.ro (denumit in continuare „Siteul”). Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare (denumiti in continuare „Termeni si Conditii”) inainte de a utiliza Siteul. Prin accesarea si utilizarea Siteului, sunteti de acord sa respectati si sa fiti obligat de acesti Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu utilizati acest Site.

 1. Informatii despre Companie
  Siteul https://security-audit.ro este operat de QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L., o companie inregistrata in conformitate cu legile Romaniei, cu numarul de identificare fiscala (CUI) 44738744.
 2. Accesul si Utilizarea Siteului
  2.1. Accesul la Site si utilizarea acestuia sunt destinate doar in scopuri legale si in conformitate cu acesti Termeni si Conditii. Sunteti responsabil de asigurarea ca utilizarea Siteului este in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile.

2.2. Accesul la anumite zone ale Siteului poate fi restrictionat si necesita crearea unui cont de utilizator. Inregistrarea unui cont presupune furnizarea unor informatii personale si este supusa prevederilor Politicii de Confidentialitate a Siteului.

2.3. Sunteti responsabil de pastrarea confidentialitatii datelor de autentificare ale contului dumneavoastra si de orice activitate care are loc in cadrul acestuia. Compania nu va fi responsabila pentru orice pierdere sau daune rezultate din nerespectarea acestei obligatii.

 1. Drepturi de Proprietate Intelectuala
  3.1. Drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului si designului Siteului, inclusiv, dar fara a se limita la texte, grafica, imagini, logo-uri, clipuri audio si video, apartin QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. sau tertilor licentiati si sunt protejate de legile privind drepturile de autor si alte legi aplicabile.

3.2. Utilizarea Siteului nu confera drepturi de proprietate asupra continutului si designului acestuia. Este interzisa copierea, modificarea, distribuirea, publicarea sau utilizarea oricaror elemente ale Siteului fara acordul scris al QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L.

 1. Informatii si Servicii
  4.1. Siteul poate contine informatii si servicii referitoare la auditul de securitate cibernetica. Aceste informatii si servicii au scop informativ si nu constituie sfaturi profesionale sau angajamente contractuale din partea QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L.

4.2. Compania depune eforturi rezonabile pentru a asigura acuratetea si actualitatea informatiilor prezentate pe Site. Cu toate acestea, nu putem garanta ca informatiile sunt complete, exacte sau actualizate in mod constant. Utilizarea informatiilor furnizate pe Site se face pe propriul dumneavoastra riscul.

4.3. Serviciile oferite de QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. pot fi supuse unor termeni si conditii suplimentare, care vor fi comunicate in mod clar in momentul incheierii unui contract sau acord specific. Acesti termeni si conditii suplimentari vor completa si completati acesti Termeni si Conditii de Utilizare.

 1. Limitari si Excluderi de Raspundere
  5.1. Utilizarea Siteului se face pe propriul dumneavoastra riscul. QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. nu garanteaza ca Siteul va fi disponibil in mod constant, fara erori sau fara virusuri sau alte componente daunatoare. Compania nu poate fi facuta responsabila pentru orice pierdere, daune sau prejudicii rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii Siteului.

5.2. QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, serviciile sau politicile site-urilor web detinute de terte parti la care se poate face referire prin intermediul Siteului. Accesarea si utilizarea acestor site-uri web sunt supuse termenilor si conditiilor respective ale acestor terte parti.

5.3. In masura permisa de lege, QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. exclude orice garantie, implicita sau expresa, inclusiv garantii privind comerciabilitatea, adecvarea pentru un anumit scop si neincalcarea drepturilor de proprietate intelectuala.

 1. Protectia Datelor Personale
  6.1. Prevederile referitoare la protectia datelor personale sunt reglementate de Politica de Confidentialitate a Siteului. Prin utilizarea Siteului, sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate.
 2. Modificari ale Termenilor si Conditiilor
  7.1. QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii la discretia sa, fara a fi necesar un acord prealabil cu utilizatorii Siteului. Orice modificari vor fi publicate pe Site si vor intra in vigoare imediat ce sunt publicate.

7.2. Utilizarea continua a Siteului dupa modificarea Termenilor si Conditiilor constituie acceptarea dumneavoastra a modificarilor aduse. Va rugam sa verificati periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor.

 1. Legislatie Aplicabila si Jurisdictie
  8.1. Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati si interpretate in conformitate cu legile Romaniei. Orice litigiu care rezulta din utilizarea Siteului sau in legatura cu acesta va fi supus jurisdictiei exclusive a tribunalelor competente din Romania.
 2. Dispozitii Finale
  9.1. Daca oricare dintre prevederile acestor Termeni si Conditii este considerata nevalida, ilegala sau inaplicabila in orice masura, aceasta nu va afecta sau anula celelalte prevederi care raman in vigoare si aplicabile.

9.2. Orice renuntare la oricare dintre prevederile acestor Termeni si Conditii trebuie sa fie facuta in mod explicit si in scris de catre QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. si nu poate fi considerata o renuntare implicita la alte prevederi sau drepturi.

9.3. Acesti Termeni si Conditii reprezinta intregul acord intre utilizator si QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. cu privire la utilizarea Siteului si inlocuiesc toate acordurile si intelegerile anterioare, scrise sau orale, referitoare la acest subiect.

Pentru orice intrebari sau clarificari cu privire la acesti Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati.


Acesti Termeni si Conditii de Utilizare stabilesc regulile si conditiile de utilizare a site-ului nostru https://security-audit.ro. Va rugam sa le cititi cu atentie si sa le acceptati inainte de a utiliza site-ul. Utilizarea site-ului implica acceptarea implicita a acestor Termeni si Conditii.